Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
soucasne stravovaci trendyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
(Leoš Vaníček)2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11956 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
(Kateřina Košátková)2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11249 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
(Julia Syrovátková)2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11272 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
(Tereza Didiašová)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10910 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Výživové trendy současnosti
(Lenka Havlová)2010, Diplomová práce, UHK, Pedagogická fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM564 | Vychovatelství / Sociální pedagogika se zaměřením na tělesnou výchovu a sport | Práce na příbuzné téma
Stravovací zvyklosti a pitný režim u zaměstnanců vybrané společnosti
(Jan Brzobohatý)2016, Diplomová práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dn1x7/ | Tělesná výchova a sport / Aplikovaná sportovní edukace bezpečnostních složek | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
(Adéla Bártová)2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB9593 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Chyby a mýty ve stravování současné doby
(Veronika Fantová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vwk6o/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
(Markéta Šimonová)2016, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB8428 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Výživové trendy ve zdraví a nemoci ve vybraných náboženstvích
(Renata PILEČKOVÁ)2008, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//px2kgo// | Ošetřovatelství / Ošetřovatelství ve vybraných klinických oborech | Práce na příbuzné téma