Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
soucasne trendy v ceske gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
(Kamila Madziová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Aktuální trendy v řízení destinace cestovního ruchu v České republice a Slovenské republice
(Gabriela Zajíčková)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
(Eliška Sojmová)2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB12656 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
(Miloš Bednář)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Význam otevřených kuchyní v české gastronomii
(Filip Dlesk)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9902/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
(Daniel Sváček)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ TRENDŮ V GASTRONOMII SE ZAMĚŘENÍM NA ČESKOU KUCHYNI
(Jaroslav Floder)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/vv1qoh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
(Veronika Drugová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/rnvtuv/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma