Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

soucasne trendy v ceske gastronomii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
 (Kamila Madziová)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Aktuální trendy v řízení destinace cestovního ruchu v České republice a Slovenské republice
 (Gabriela Zajíčková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
 (Eliška Sojmová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12656 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Trendy v kulinářských technologiích
 (Jiří Vaněček)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza pasivních aktivit ve volném čase v rámci kopané v České republice
 (Tomáš Jelínek)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5148/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management volného času | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
 (Miloš Bednář)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Význam otevřených kuchyní v české gastronomii
 (Filip Dlesk)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9902/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
 (Daniel Sváček)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
 (David Erkol)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)