Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sourdough

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
 (Barbora Valešová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva
 (Martina Veselá)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1d38gr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
 (Andrea Krejsová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0d0xsa// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
 (Magdalena Petrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
 (Andrea Krejsová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0d0xsa// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Antifungální aktivita mikroorganismů chlebových kvasů
 (Tereza Nováková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//92t5co// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
 (Martina Veselá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Antifungální aktivita laktobacilů chlebových kvasů
 (Tereza Nováková)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//n41dcv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití celozrnných mouk k přípravě kvasů a jejich zhodnocení
 (Daniel Koval)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jxixrx// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)