Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sourdoughKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
(Barbora Valešová)2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva
(Martina Veselá)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1d38gr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
(Andrea Krejsová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0d0xsa// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Příprava, analýza a využití kvasů ze špaldových mouk
(Anna Dolejší)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yc4owd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Příprava, analýza a využití kvasů ze špaldových mouk
(Anna Dolejší)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yc4owd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
(Magdalena Petrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání chemického a mikrobiologického složení různých cereálních kvasů
(Barbora Tobolová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//qxnfe6// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv modelového pšeničného kvasu na strukturu střídy a údržnost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//0s1cri// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Antifungální aktivita laktobacilů chlebových kvasů
(Tereza Nováková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//n41dcv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma