Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sourdough breadKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
(Barbora Valešová)2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma
Brotkultur in Tschechien und in Deutschland
(Marie MÁJOVÁ)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//8u5euc// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Antifungální aktivita laktobacilů chlebových kvasů
(Tereza Nováková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//n41dcv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv modelového pšeničného kvasu na strukturu střídy a údržnost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//0s1cri// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma