Theses on the same topic (having an identical keyword):
sourdough breadKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
(Barbora Valešová)2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Theses on a related topic
Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
(Andrea Krejsová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0d0xsa// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
(Lucie Ďoubalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1oemqg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Brotkultur in Tschechien und in Deutschland
(Marie MÁJOVÁ)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//8u5euc// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Theses on a related topic
Antifungální aktivita laktobacilů chlebových kvasů
(Tereza Nováková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//n41dcv// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv modelového pšeničného kvasu na strukturu střídy a údržnost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//0s1cri// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
(Lucie Ďoubalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic