Theses on the same topic (having an identical keyword):

sourdough bread

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
 (Barbora Valešová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Theses on a related topic

Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
 (Andrea Krejsová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0d0xsa// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
 (Lucie Ďoubalová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1oemqg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Brotkultur in Tschechien und in Deutschland
 (Marie MÁJOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//8u5euc// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Theses on a related topic

Antifungální aktivita laktobacilů chlebových kvasů
 (Tereza Nováková)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//n41dcv// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv modelového pšeničného kvasu na strukturu střídy a údržnost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//0s1cri// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
 (Lucie Ďoubalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic