Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sous vide cooking

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
 (David Hlava)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
 (Veronika Prudilová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
 (Kristina Hlavatovičová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma