Theses on the same topic (having an identical keyword):

sous-vide

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 13 theses)
Antioxidative components in tradiotionally prepared seeds of Plukenetia volubilis L.
 (Veronika Čamková)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dk324b// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Theses on a related topic

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
 (Kristina Hlavatovičová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 13 theses)