Theses on the same topic (having an identical keyword):
sous-videKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Antioxidative components in tradiotionally prepared seeds of Plukenetia volubilis L.
(Veronika Čamková)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dk324b// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Theses on a related topic
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
(Kristina Hlavatovičová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic