Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
soyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
(Beatrice Sella)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
"From Salt to Soap to Soy": Chinese in Britain
(Martina HEJLOVÁ)2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//ub3r70// | Filologie / Anglická filologie - Čínská filologie | Práce na příbuzné téma
Odhad zátěže kadmiem ze sóje a sójových výrobků u alternativního způsobu stravování
(Pavlína Kosečková)2017, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ttibn/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Spoločné účinky sójových izoflavónov genisteínu a daidzeínu na kvalitu spermií kancov
(Linda Bedeová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b2fkee// | Biotechnologie / Reprodukční biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Využití sóji v potravinách
(Marta Hermanová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//p3yyzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití sóji a bobu pro silážování v podmínkách České republiky
(Josef Bílek)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fvclr6// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
(Michaela Bartáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
(Michaela Bartáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Sója z pohledu obsahu sekundárních metabolitů a její vliv na výživu člověka.
(Julie Holá)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//brlg9n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Potravinová intolerance se zaměřením na výrobky z mléka a sóji
(Lucie Vyvážilová)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0i8au3// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma