Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
soyaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
(Dušan SAMEK)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pdmcli// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin.
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j6hmt7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
(Marcela LOSOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
(Simona ŘEZÁČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oq0jjx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sója, tofu a jejich role na českém trhu
(Magdalena PETROVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x3wxqa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Organismes génétiquement modifiés dans l'environnement Franco - Slovaque
(Emma LŐRINCZOVÁ)2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//6ug71y// | Francouzská filologie / Francouzská filologie se specializací na aplikovanou ekonomii | Práce na příbuzné téma