Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

spekacek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
 (Pavla Doleželová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře
 (Dita Jeřábková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uj1kc8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
 (Lucia Balleková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma