Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spermidinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výskyt vybraných mikrobiálních metabolitů v odpadních vodách mlékárenského průmyslu
(Karolína Cedidlová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ams1bp// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství ochrany životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
(Anna MENŠÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv salinitního stresu na metabolismus polyaminů u hrachu setého (Pisum sativum)
(Tereza HROMÁDKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//agims0// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení profilu biogenních aminů při výrobě sladu
(Filip Petroš)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ajx12g// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech
(Radka FLASAROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gbi0mc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
(Monika Augustová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
(Jitka Bláhová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení biogenních aminů ve vínech odebraných v oblasti Morava
(Tereza Koláčková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7y5m4y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
(Jitka Bláhová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma