Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

spices

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Migration of spices and their integration in national gastronomy
 (Nikita Fomin)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

spices&species
 (Julie Dudová)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//x9cdxl// | Výtvarná umění / | Práce na příbuzné téma

Koření pohledem chemika (nejen)
 (Veronika Sojáková)

2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w8wm3/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma

Didaktická transformace tématu Bylinky neboli zelené koření
 (Katrin Svobodová)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bc4kn/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Koření v léčebné výživě
 (Pavlína Kopecká)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rttp5/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Variabilita obsahu a složení silic u vybraných druhů koření (Carum carvi L., Thymus vulgaris L., Lavandula angustifolia Mill.)
 (Tereza Čípková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ny3z0u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení reziduí pesticidů v koření
 (Vít Svatoš)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//znm2k2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě
 (Alena Hubáčková)

2023, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cqu84h// | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma

Stanovení stopových prvků v koření metodami atomové spektrometrie
 (Klára Stehlíková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o7tkbf// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci koření
 (Monika Jiráčková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zmknjj// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)