Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spicesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Migration of spices and their integration in national gastronomy
(Nikita Fomin)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
spices&species
(Julie Dudová)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//x9cdxl// | Výtvarná umění / | Práce na příbuzné téma
Koření pohledem chemika (nejen)
(Veronika Sojáková)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w8wm3/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
Didaktická transformace tématu Bylinky neboli zelené koření
(Katrin Svobodová)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bc4kn/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Koření v léčebné výživě
(Pavlína Kopecká)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rttp5/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Variabilita obsahu a složení silic u vybraných druhů koření (Carum carvi L., Thymus vulgaris L., Lavandula angustifolia Mill.)
(Tereza Čípková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ny3z0u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení reziduí pesticidů v koření
(Vít Svatoš)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//znm2k2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě
(Alena Hubáčková)2023, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cqu84h// | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Stanovení stopových prvků v koření metodami atomové spektrometrie
(Klára Stehlíková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o7tkbf// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci koření
(Monika Jiráčková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zmknjj// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma