Theses on the same topic (having an identical keyword):
spicesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Charakterizace těkavých sloučenin v různých druzích koření získaných alternativními technologiemi
(Gabriela Fritschová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ueavrf// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Použití koření v masné výrobě
(Natálie Pelikánová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1pa2gq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Testování aditiva na bázi koření jako antikokcidika ve výkrmu brojlerových kuřat
(Vojtěch Hunal)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ebfb45// | Chov hospodářských zvířat / | Theses on a related topic
Účinnost extraktů z některých druhů rostlin používaných jako koření na vybrané charakteristiky kyjatky travní (Metopolophium dirhodum)
(Daniil Simon)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mp1zfr// | Rostlinná produkce / | Theses on a related topic
Stanovení stopových prvků v koření metodami atomové spektrometrie
(Klára Stehlíková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o7tkbf// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic
Účinnost extraktů z některých druhů rostlin používaných jako koření na vybrané charakteristiky kyjatky travní (Metopolophium dirhodum)
(Daniil Simon)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mp1zfr// | Rostlinná produkce / | Theses on a related topic
Bioaktivní látky v zeleném koření
(Lucie ARNOŠTOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4iy8nf// | Specializace v pedagogice / Přu-Chu | Theses on a related topic
Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě
(Alena Hubáčková)2023, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cqu84h// | Marketingová komunikace / | Theses on a related topic
Vliv ochucujících postupů vybranými druhy koření a aromatizujících rostlin na kvalitu olivového oleje
(Tereza Kácalová)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4m8kj0// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic