Theses on the same topic (having an identical keyword):

spices

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 22 theses)
Charakterizace těkavých sloučenin v různých druzích koření získaných alternativními technologiemi
 (Gabriela Fritschová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ueavrf// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Použití koření v masné výrobě
 (Natálie Pelikánová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1pa2gq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Testování aditiva na bázi koření jako antikokcidika ve výkrmu brojlerových kuřat
 (Vojtěch Hunal)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ebfb45// | Chov hospodářských zvířat / | Theses on a related topic

Účinnost extraktů z některých druhů rostlin používaných jako koření na vybrané charakteristiky kyjatky travní (Metopolophium dirhodum)
 (Daniil Simon)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mp1zfr// | Rostlinná produkce / | Theses on a related topic

Stanovení stopových prvků v koření metodami atomové spektrometrie
 (Klára Stehlíková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o7tkbf// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Účinnost extraktů z některých druhů rostlin používaných jako koření na vybrané charakteristiky kyjatky travní (Metopolophium dirhodum)
 (Daniil Simon)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mp1zfr// | Rostlinná produkce / | Theses on a related topic

Bioaktivní látky v zeleném koření
 (Lucie ARNOŠTOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4iy8nf// | Specializace v pedagogice / Přu-Chu | Theses on a related topic

Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě
 (Alena Hubáčková)

2023, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cqu84h// | Marketingová komunikace / | Theses on a related topic

Vliv ochucujících postupů vybranými druhy koření a aromatizujících rostlin na kvalitu olivového oleje
 (Tereza Kácalová)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4m8kj0// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 22 theses)