Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

spirits

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
 (František Szilvási)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Analýza fenolických látek v destilátech
 (Natálie MACHÁŇOVÁ)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//tx1y5l// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných kovů v ovocných destilátech
 (Pavla FABIÁNOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//w1zbyt// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Zrání destilátů v dřevěných sudech
 (Radek Navrátil)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vtaxdw// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
 (Ondřej Tax)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9v9gbm// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Využití lihovin v potravinářských výrobách
 (Michaela Franková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//95hmwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)