Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spiritsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
(František Szilvási)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Analýza fenolických látek v destilátech
(Natálie MACHÁŇOVÁ)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//tx1y5l// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných kovů v ovocných destilátech
(Pavla FABIÁNOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//w1zbyt// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Zrání destilátů v dřevěných sudech
(Radek Navrátil)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vtaxdw// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Ondřej Tax)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9v9gbm// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Využití lihovin v potravinářských výrobách
(Michaela Franková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//95hmwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma