Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spoilingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Modelová predikce a skutečná adheze bakterií kazících pivo na koloidní částice nerezové oceli
(Martina Brožová)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//8rvpde// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Termofilní bakterie kazící potraviny a jejich schopnost adheze
(Jan Strejc)2019, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mmoff6// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Kažení potravin
(Kateřina Krcháková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//owsnag// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma