Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sporulujici bakterie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Aerobní sporulující bakterie v potravinách
 (Andrea Wagnerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uph98t// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Infekce vyvolané toxiny bakterie Clostridium difficile
 (Ivana OLIVKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//xmnd4t// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Výskyt a význam sporulujících bakterií v mikrobiotě kojenců
 (Blanka Krausová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uz7166// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Výskyt sporulujících bakterií v jedlém hmyzu
 (Kateřina Cinková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a8u2r6// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Laktobacily a jejich interakce s klostridiemi a dalšími sporotvornými bakteriemi kolonizujícími trávicí trakt kojenců
 (Denisa Körberová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p8eh91// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Výskyt sporulujících bakterií v potravinách
 (Kateřina Růžičková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//o2j3oe// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných produktech
 (Zuzana POSPÍŠILOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cgccby// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výskyt bakterií rodu Bacillus v potravinách
 (Štěpánka Rozkovcová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6196hf// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma