Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sporulujici bakterieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aerobní sporulující bakterie v potravinách
(Andrea Wagnerová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uph98t// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Infekce vyvolané toxiny bakterie Clostridium difficile
(Ivana OLIVKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//xmnd4t// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Výskyt a význam sporulujících bakterií v mikrobiotě kojenců
(Blanka Krausová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uz7166// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výskyt sporulujících bakterií v jedlém hmyzu
(Kateřina Cinková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a8u2r6// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Laktobacily a jejich interakce s klostridiemi a dalšími sporotvornými bakteriemi kolonizujícími trávicí trakt kojenců
(Denisa Körberová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p8eh91// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výskyt sporulujících bakterií v potravinách
(Kateřina Růžičková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o2j3oe// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných produktech
(Zuzana POSPÍŠILOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cgccby// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výskyt bakterií rodu Bacillus v potravinách
(Štěpánka Rozkovcová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6196hf// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma