Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spotreba masa.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Geografie masa - Globální analýza vývoje konzumace masa v období let 2000-2019
(Barbora TIBENSKÁ)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1h1ksq// | Geografie a regionální rozvoj / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující spotřebu vepřového masa
(Lucie Mitlenerová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//flhvjb// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Spotřeba masa a chování spotřebitelů v ČR
(Kristyna Terzievová)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hu6bpz// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Trendy ve spotřebě masa
(Samuel Vajda)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vwprll// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa v České republice
(Lucie Rendová)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//js608n// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa a masných produktů
(Maria Lutskaya)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ygs001// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa v České republice
(Adéla Nováková)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b8ypl7// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Význam proteolytických enzymů v procesu zrání masa
(Jana Buchtová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7lv3hl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma