Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stanoveni ve vybranych vzorcichKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení hořčíku a sodíku ve vzorcích spraší
(Simona Jelínková)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b58m1/ | Učitelství chemie pro základní školy / | Práce na příbuzné téma
Stanovení primárních aromatických aminů ve vybraných vzorcích barviv a textilií
(Kamila Prouzová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0blbg9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Amperometrický biosensor ke stanovení ethanolu ve vzorcích vybraných lihových nápojů
(Jan Šrámek)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//gvnanj// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu rtuti ve vybraných vzorcích významných pro zdravotní stav obyvatelstva
(Romana VELÍŠKOVÁ)2017, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//tjv3a3// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných mykotoxinů ve vzorcích sladovnického ječmene a sladu
(Zuzana Pavlíčková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//obuesl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných mykotoxinů ve vzorcích čajů
(Václav Pustka)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//abip2k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidační aktivity ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Lukáš Navrátil)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pwhpc// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Porovnání ICP-OES a XRF v analýze vybraných prvků ve vzorcích ropných frakcí
(Kristýna GRŮLLOVÁ)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//hf82yd// | Analytická chemie životního prostředí a toxikologie / | Práce na příbuzné téma
Obsah selenu a jodu ve vybraných potravinách
(Martina Erbanová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pu2wny// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biologicky významných látek ve víně během zpracování
(Adéla Janoušková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oq03fo// | Agrobiologie / Molekulární biologie a biotechnologie | Práce na příbuzné téma