Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stanoveni vitaminu cKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení obsahu vitaminu C v ovoci a zelenině a výrobcích z nich
(Tereza Kabelková)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8yyisp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu C v doplňcích stravy
(Oleksandra Ovchynnikova)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//smtnlz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
(Markéta Kubecová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu C v čerstvém ovoci a zelenině
(Barbora Šišmová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1zgjr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv stresu sucha na obsah vitaminu C a antioxidačně působících látek v hlízách brambor
(Karolína Hebká)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3pb813// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahových látek, zejména vitaminu C u širšího sortimentu jablek během skladování
(Lucie Přílučíková)2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zotoin// | Produkční zahradnictví / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující množství vitaminu C v zeleném koření
(Simona Průchová)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uh2y5c// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu C pomocí moderních analytických metod
(Eliška Dvořáková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//hmtcta// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
(Karolína Nováková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu vitamínu C v jahodách
(Hana Gabrielová)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//1bwrjq// | Chemie / | Práce na příbuzné téma