Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stanoveny vyrobekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Marketingová strategie pro inovovaný výrobek
(Petr Sedláček)2017, Diplomová práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/s6jcr/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Kalkulace jako nástroj pro stanovení ceny výrobků
(Andrea Bohuslavová)2015, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jp90s/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
(Markéta Piechowiczová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Značka původu a kvality Český výrobek pohledem spotřebitele
(Markéta Slapničková)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pz5iyn// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma
Určení bezpečnostních požadavků pro nestanovený výrobek
(Jaroslav Bližňák)2012, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/94404 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnost práce a procesů | Práce na příbuzné téma
Porovnání metod stanovení pórovitosti výrobků
(Denisa JANOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//x2e0oo// | Strojní inženýrství / Strojírenské materiály a technologie | Práce na příbuzné téma
Ověření účinnosti ISO normy na stanovení Lactobacillus acidophilus u probiotických výrobků
(Natálie Benešová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lxl78z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení texturních vlastností výrobků z brambor
(Daniel Učík)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8cbwgi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení autenticity potravinářských výrobků s ovocnou složkou
(Adriana Prachárová)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vv62w5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití plynové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií pro stanovení terpenů ve výrobcích na bázi konopí
(Kamila Sirotková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ga4qqw// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma