Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
starchKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vulcanization behaviour of natural rubber/thermoplastic starch mixtures
(Michaela Jindrová)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//khpput// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma
Materials based on thermoplastic starch and rubber
(Zhejing Cai)2023, Disertační práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ygkskh// | Chemie (čtyřletá) / | Práce na příbuzné téma
Modification of starch materials properties by rubbers
(Zhejing Cai)2019, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fjo29d// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Solvation of Starch by Ionic Liquid
(Monika KNOTKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hb1l5// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma
Výnos škrobu a bílkovin u brambor pro výrobu škrobu
(Michal MIČKA)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f15upo// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
(Hana SLAMĚNÍKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kzy7cr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení amylózy/amylopektinu, obsahu fosforu a velikosti škrobových zrn v bramborovém škrobu
(Dagmar Šimková)2013, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i7dfgv// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru
(Lucie Malá)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8gdv3u// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Izolace a vlastnosti banánového škrobu
(David Šmidlík)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hkbwdi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu
(Milena Kostennikova)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mjcmkt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma