Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

starch products

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
 (Hana SLAMĚNÍKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kzy7cr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití rezistentního škrobu k fortifikaci potravinářských výrobků
 (Miroslava Kubová)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//vjmbip// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Rezistentní škrob v českém pečivu
 (Karolína Konopásková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oensql// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
 (Marcela LOSOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma