Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
starch productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
(Hana SLAMĚNÍKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kzy7cr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití rezistentního škrobu k fortifikaci potravinářských výrobků
(Miroslava Kubová)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//vjmbip// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rezistentní škrob v českém pečivu
(Karolína Konopásková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oensql// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
(Marcela LOSOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma