Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
starocesky pokrmKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výrazy pro pokrmy s ovocnou složkou ve staré češtině
(Tereza BRICHTOVÁ)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//vrtjxf// | Učitelství pro střední školy / Uč. ČJ HI pro SŠ navazující | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
(Kamila Madziová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Přejetí z latiny ve staročeských názvech jídel
(Eva Juklová)2008, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y5yrw/ | Filologie / Český jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Přejetí z latiny ve staročeských názvech jídel
(Eva Juklová)2009, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u3mq9/ | Učitelství pro střední školy (tříleté) / Učitelství českého jazyka a literatury pro střední školy | Práce na příbuzné téma