Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

starocesky pokrm

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
 (Tomáš Kropáček)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Výrazy pro pokrmy s ovocnou složkou ve staré češtině
 (Tereza BRICHTOVÁ)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//vrtjxf// | Učitelství pro střední školy / Uč. ČJ HI pro SŠ navazující | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
 (Kamila Madziová)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
 (David Erkol)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Přejetí z latiny ve staročeských názvech jídel
 (Eva Juklová)

2008, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y5yrw/ | Filologie / Český jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Přejetí z latiny ve staročeských názvech jídel
 (Eva Juklová)

2009, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u3mq9/ | Učitelství pro střední školy (tříleté) / Učitelství českého jazyka a literatury pro střední školy | Práce na příbuzné téma