Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
starterove kulturyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Antonín Illík)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
(Marika Lhotská)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
(Barbora Řezníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra
(Helena Slaninová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ml4qc1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Využití metody TGGE pro studium vybraných bakterií mléčného kvašení
(Richard SOBEL)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5og6lu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Alice Čalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nové jakostní markery hroznového vína
(Pavel HANUŠTIAK)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0dbqtj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma