Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

starterove kultury

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Antonín Illík)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
 (Marika Lhotská)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
 (Barbora Řezníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra
 (Helena Slaninová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ml4qc1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Využití metody TGGE pro studium vybraných bakterií mléčného kvašení
 (Richard SOBEL)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5og6lu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Alice Čalová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nové jakostní markery hroznového vína
 (Pavel HANUŠTIAK)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0dbqtj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
 (Eva LORENCOVÁ)

2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma