Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

startovaci kultury

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
 (Stanislav DĚDEK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kn65xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma