Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sterilace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin
 (Lukáš Irgl)

2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygm4jd// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma

Využití nízkoteplotního plazmatu pro sterilaci obalů a potravin.
 (Tereza Kordová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//rpqj8l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
 (Anna Sklenaříková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5v0cki// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
 (Veronika Holšteinová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
 (Tereza Šmigurová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
 (Radoslav Šenk)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
 (Anna Sklenaříková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ka146s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
 (Marek Pytlík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
 (Markéta Družbík)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)