Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sterilacni zahrev

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
 (Radoslav Šenk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xa66l6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
 (Marie Škubníková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
 (Markéta Družbík)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
 (Tereza Šmigurová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných produktech
 (Zuzana POSPÍŠILOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cgccby// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma