Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sterilacni zahrevKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
(Radoslav Šenk)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xa66l6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
(Tereza Šmigurová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
(Markéta Družbík)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
(Radoslav Šenk)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných produktech
(Zuzana POSPÍŠILOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cgccby// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
(Veronika Holšteinová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma