Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sterilovany hotovy pokrmKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8avj5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů.
(Václav DRUŽBÍK)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//56r9k6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných produktech
(Zuzana POSPÍŠILOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cgccby// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech
(Helena DRUŽBÍKOVÁ)2010, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//agujhy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma