Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sterilovany hotovy pokrm

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8avj5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů.
 (Václav DRUŽBÍK)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//56r9k6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných produktech
 (Zuzana POSPÍŠILOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cgccby// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech
 (Helena DRUŽBÍKOVÁ)

2010, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//agujhy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma