Theses on the same topic (having an identical keyword):

stevia

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Technologie pěstování a hnojení Stévie sladké (Stevia rebaudiana) a její využití
 (Lenka KÁBELOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ylz48r// | Zemědělství / | Theses on a related topic

Využití stévie sladké (Stevia rebaudiana, Bertoni) ve výživě člověka
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//26h75g// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic

Vliv podmínek prostředí na pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana Bertoni)
 (Martina HAVLOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4fdq08// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Theses on a related topic

Agrotechnická opatření při pěstování a sklizni Stévie sladké (Stevia Rebaudiana Bertoni) v polních podmínkách
 (Tereza HAUSEROVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fnq5yp// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic

Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
 (Lenka KÁBELOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9ry6z9// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Theses on a related topic

Substituce řepného cukru rostlinou Stevia rebaudiana a její vliv na senzorickou jakost vybraných výrobků.
 (Antonín PEŠTA)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//rb9x6b// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Theses on a related topic

Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Analýza významných bioaktivních látek ve stévii sladké
 (Dana Krejčová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//swjk24// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic