Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stevieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv podmínek prostředí na pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana Bertoni)
(Martina HAVLOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4fdq08// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Využití stévie sladké (Stevia rebaudiana, Bertoni) ve výživě člověka
(Nela KÜFFNEROVÁ)2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//26h75g// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Agrotechnická opatření při pěstování a sklizni Stévie sladké (Stevia Rebaudiana Bertoni) v polních podmínkách
(Tereza HAUSEROVÁ)2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fnq5yp// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a hnojení Stévie sladké (Stevia rebaudiana) a její využití
(Lenka KÁBELOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ylz48r// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
(Lenka KÁBELOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9ry6z9// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Analýza nápojů slazených extrakty stévie cukerné
(Václav Procházka)2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ehhbgl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení přítomnosti Stévie rebaudiany ve vybraných druzích nealkoholických nápojů.
(Iveta Maliňáková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oxrri5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální účinky extraktů ze stévie cukrové
(Tereza Mlatečková)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//qcb4or// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technológia výroby mrazených krémov s náhradnými sladidlami
(Michaela Sabotová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yqnzox// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma