Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
steviosidKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu
(Pavel PIHLÍK)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hl2d75// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Nízko- a neenergetická sladidla
(Lenka Trnková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2lbt9f// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Je to sladké, a cukr to není . Co je to ?
(Kristýna Fajkusová)2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/a91im/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma