Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

storage compounds

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Význam zásobních látek pro dlouhodobé přežívání dřevin
 (Leona Zuzáková)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vj4vs/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / Biologie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Význam zásobních látek pro dlouhodobé přežívání rostlin
 (Markéta Cerhová)

2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/x59mw/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Incorporation of sensitive bioactive compounds in functional dairy products
 (Elia Bertini)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vw4e5c// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Změny biologicky aktivních látek při skladování a zpracování zeleniny
 (Kamila Mimrová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pigunw// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování a skladování zeleniny na hladiny bioaktivních látek
 (Michaela Schreibmeierová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nr3huf// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny biologicky aktivních látek v průběhu skladování zeleniny
 (Helena Staňková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zawwiv// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vegetačních a skladovacích podmínek na obsah bioaktivních látek u netradičních druhů ovoce
 (Irena Sytařová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jmnjmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Monitoring of volatile substances in the meat
 (Many Eath)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uxgf12// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování a skladování na obsah biologicky aktivních sloučenin v zelenině
 (Tereza Pávková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bob78r// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma