Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

stravovaci zarizeni. hazard analysis and critical control points

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
 (Martina Táborská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP v gastronomii
 (Radka KOSTILNÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//z2ijao// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma

Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
 (Martina Čiháková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Srovnání kvality stravování ve vybraných základních školách na Vysočině a v Jihomoravském kraji
 (Dagmar VEVERKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//rudghm// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma