Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stravovaci zarizeni. hazard analysis and critical control pointsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
(Věra Šmídová)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
(Martina Táborská)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP v gastronomii
(Radka KOSTILNÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//z2ijao// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
(Martina Čiháková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Srovnání kvality stravování ve vybraných základních školách na Vysočině a v Jihomoravském kraji
(Dagmar VEVERKOVÁ)2015, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rudghm// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma