Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stravovaci rysyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Impulzivita a kognitivní selhání jako prediktory stravovacích rysů
(Barbora Šmídová)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dlp0q/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.
(Ingrid PTÁČKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//43jh32// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Tomáš Rys)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y5iey/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma