Theses on the same topic (having an identical keyword):
stravovaci sluzbyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
(Michaela Kužniarová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/luhjm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
(Diana Al-Rofaiová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15198/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Stravovací služby v nákupních centrech
(Johana Blažková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/naxcj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Zpracování SP pro typové projekty - ubytovací a stravovací služby
(Veronika Veselá)2015, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rgo6c/ | Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa | Theses on a related topic
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
(Daniela Procházková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15534/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Dopady pandemie nemoci COVID-19 na ubytovací a stravovací služby v České republice
(Ammie VÁLKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//77ow87// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Theses on a related topic
Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
(Tereza Buzková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/82427 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Theses on a related topic
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
(Oleksandr Biley)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Výuková opora pro odborné předměty oboru Stravovací a ubytovací služby
(Eva Kubištová)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ct5n3/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
(Milena Forejtová)2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Theses on a related topic