Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

studene chmeleni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Využití preparátů chmelových silic pro studené chmelení
 (Josef Balák)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//mvt5le// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
 (Lenka Straková)

2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Bioflavouring piv pomocí studeného chmelení za použití českých chmelů
 (Martin Gajdušek)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//hlq7p6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Bioflavouring nízkoalkoholických piv pomocí studeného chmelení
 (Václav Dušánek)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//aeobvg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv chmelových složek na stabilitu pěny studeně chmelených piv
 (Tereza Jarošová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bexbgq// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

HS-SPME-GC/MS analýza silic ve studeně chmelených pivech
 (Lukáš Zadák)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//2s7owh// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Studium vlivu studeného chmelení na stabilitu pivní pěny
 (David Benda)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//mz9ne4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení chmelových silic ve studeně chmelených pivech
 (Jan Prchal)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//azzh6c// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu studeného chmelení na senzomický a senzorický profil svrchně kvašeného piva
 (Alena Bečková)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//5b01ku// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení studeně chmelených piv
 (Jana Müllerová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//z282h9// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)