Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
studene chmeleniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití preparátů chmelových silic pro studené chmelení
(Josef Balák)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mvt5le// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
(Lenka Straková)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Bioflavouring piv pomocí studeného chmelení za použití českých chmelů
(Martin Gajdušek)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//hlq7p6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bioflavouring nízkoalkoholických piv pomocí studeného chmelení
(Václav Dušánek)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//aeobvg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv chmelových složek na stabilitu pěny studeně chmelených piv
(Tereza Jarošová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bexbgq// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
HS-SPME-GC/MS analýza silic ve studeně chmelených pivech
(Lukáš Zadák)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2s7owh// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Studium vlivu studeného chmelení na stabilitu pivní pěny
(David Benda)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//mz9ne4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení chmelových silic ve studeně chmelených pivech
(Jan Prchal)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//azzh6c// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu studeného chmelení na senzomický a senzorický profil svrchně kvašeného piva
(Alena Bečková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5b01ku// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení studeně chmelených piv
(Jana Müllerová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//z282h9// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma