Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

stupen prokvaseni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Dosažitelný stupeň prokvašení ve vztahu k ječmeni
 (Emílie Zárubová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i2cnjm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
 (Anita Rejdlová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyzikální a biologické ošetření osiva ječmene
 (Václav BÁLEK)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//v1m266// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Fytotechnika | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby speciálních sladů určených pro výrobu speciálních piv
 (Hana Ficová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g59m4f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma