Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stupen prokvaseniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Dosažitelný stupeň prokvašení ve vztahu k ječmeni
(Emílie Zárubová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i2cnjm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
(Anita Rejdlová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fyzikální a biologické ošetření osiva ječmene
(Václav BÁLEK)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//v1m266// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Fytotechnika | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby speciálních sladů určených pro výrobu speciálních piv
(Hana Ficová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g59m4f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma