Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
substitutesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kávoviny náhražka kávy nebo něco navíc ?
(Jana Kubalová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xhztd/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků kávy, zelené kávy a kávovin
(Žaneta Burianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l1kr2f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Ekvivalenty a náhrady kakaového másla
(Tereza Honzíková)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//5c3av3// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Mateřské mléko a jeho náhražky
(Marie Pettíková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lewa2q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků kávy, zelené kávy a kávovin
(Žaneta Burianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l1kr2f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Energetické nápoje a jejich přírodní alternativy
(Barbora Čápová)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//miosie// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek
(Stanislav Sentelik)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//57wvjz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování biomarkerů expozice člověka ftalátům a jejich náhradám
(Lucie Horáčková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ieql8j// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných chemických vlastností náhrad mateřského mléka
(Martina Tůmová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//u6ulls// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Akrylamid v kávě a kávovinách
(Valérie Hrašková)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//aolja1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma