Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

substitutes

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Kávoviny náhražka kávy nebo něco navíc ?
 (Jana Kubalová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xhztd/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků kávy, zelené kávy a kávovin
 (Žaneta Burianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l1kr2f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Ekvivalenty a náhrady kakaového másla
 (Tereza Honzíková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//5c3av3// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Mateřské mléko a jeho náhražky
 (Marie Pettíková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lewa2q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků kávy, zelené kávy a kávovin
 (Žaneta Burianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l1kr2f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Energetické nápoje a jejich přírodní alternativy
 (Barbora Čápová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//miosie// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek
 (Stanislav Sentelik)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//57wvjz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování biomarkerů expozice člověka ftalátům a jejich náhradám
 (Lucie Horáčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ieql8j// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných chemických vlastností náhrad mateřského mléka
 (Martina Tůmová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//u6ulls// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Akrylamid v kávě a kávovinách
 (Valérie Hrašková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//aolja1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)