Theses on the same topic (having an identical keyword):
suche zraniKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
(Vitalii Varha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
(Pavel Hoňka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
(Kateřina JANOUŠKOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Zrání masa a jeho využití v gastronomii
(Dominik Nováček)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/govpr6/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Theses on a related topic
Sledování jakostních ukazatelů při zrání hovězího masa
(Kateřina Zelinková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ij6t4// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Proces degradace laminových struktur po zahájení meiotického zrání v myším oocytu
(Šárka Prokešová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rxrs9x// | Genové technologie a šlechtění / Reprodukční biotechnologie | Theses on a related topic
Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
(Eva Beranová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ylk5cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vegetační indexy a jejich využití v zemědělské praxi
(Josef Pekař)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8zb0lb// | Rostlinná produkce / | Theses on a related topic