Theses on the same topic (having an identical keyword):
sugarsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Synthesis and metabolic incorporation of modified sugars for click-labeling of glycoconjugates
(Anna Beránková)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//s5e4u1// | Chemie / | Theses on a related topic
Analytická chromatografie cukrů
(Ladislav Klouček)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nu0rv/ | Chemie / Analytický chemik - manažer chemické laboratoře | Theses on a related topic
Didaktické hry na vybraná chemická témata - sacharidy, tuky, bílkoviny
(Nikola Kalandrová)2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yyru9/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství chemie pro základní školy | Theses on a related topic
Vyhledávání vazebných míst cukrů v molekulách proteinů
(Zdeněk Beneš)2010, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mgp1r/ | Informatika / Počítačové sítě a komunikace | Theses on a related topic
Jednoduché cukry a jejich náhrady ve výživě člověka.
(Karolína Grégrová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ow20o2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Cukry a sladidla v lidské výživě
(Kateřina Otrusinová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fcx66h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv oxidu siřičitého na transformaci cukrů a dalších karbonylových sloučenin v reakcích neenzymového hnědnutí
(Huong Thu Leová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w3m7g6// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Cukry a sladidla v lidské výživě
(Kateřina Otrusinová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fcx66h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Optimalizace procesu změkčování technických roztoků cukrů na stanici se slabě kyselým katexem
(Jan Šifalda)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tempic// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Cukry v naší potravě a kolem nás
(Simona Rychnová)2022, Diplomová práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//38hsa7// | Chemie / chemie - tělesná výchova | Theses on a related topic