Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sunka.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aplikace FPGA v řízení maticových displejů LED
(Pavel Šunka)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//v50pza// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma
Zpracování keramických střepů pro archeologii
(Pavel Šunka)2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//cemg32// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma
Dušená šunka - výroba, složení, kvalita
(Hana KLIMEŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f45qtd// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Územní studie lokality „Na Vyhlídce“ v obci Brněnec
(Petr Šunka)2011, Diplomová práce, Fakulta stavební / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/89993 | Stavební inženýrství / Městské stavitelství a inženýrství | Práce na příbuzné téma
Návrh polyfunkčního domu v ulici Nádražní, Moravská Ostrava
(Petr Šunka)2010, Bakalářská práce, Fakulta stavební / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/81737 | Stavební inženýrství / Městské stavitelství a inženýrství | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace fosforečnanu na texturní parametry vybraných typů šunek
(Zdeněk Polášek)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ipa1tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
(Diana Mráziková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
(Tomáš Dostál)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
(Tomáš Dostál)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení mykotoxinu ochratoxinu A ve vzorcích vzduchem sušených šunek metodou HPLC-FLD
(Lukáš Rejman)2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM8041 | Biologie a ekologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma