Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

susene mleko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat
 (Lucie KREJČIŘÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9tunvq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Posuzení nebezpečí výbuchu technologie sušení mléka
 (Hana Hrabalová)

2010, Diplomová práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/79131 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnostní inženýrství | Práce na příbuzné téma

Ekonomická analýza trhu sušeného mléka ve vybraném regionu
 (Jan Nechanický)

2012, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p1x4os// | Provoz a ekonomika / | Práce na příbuzné téma

Pěnotvorné vlastnosti mléka
 (Pavla Křečková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hv5p89// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xlheks// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na aktivitu syřidel při sýření mléka
 (Adam Lysek)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vxwtwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie sušených potravin
 (Veronika Brettfeldová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3xfmpw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení titrační kyselosti mléka a mléčného cukru ve vzorcích mléka
 (Kateřina Marcaníková)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5opckd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
 (Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tnjisw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny proteinové frakce plnotučného sušeného mléka
 (Gabriela NAGYOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nki5eg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)