Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

suseni syrovatky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Mléčný výrobek s přídavkem kravské syrovátky
 (Alžběta Kosařová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ck85ms// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Kontrola jakosti syrovátky jako suroviny pro zpracovatele
 (Petra Lapčíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//94h5fm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
 (Radek OLIVER)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxnewc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
 (Kristýna HLADKÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
 (Lucie Drcmánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
 (Stanislava Malá)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Porovnání mikrobiální metabolické produkce na odpadní a sušené syrovátce
 (Petra Elefantová)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//gf6d70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
 (Petra VAROUSOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
 (Monika Wildungová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h7zrym// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
 (Jana Hofmanová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)