Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

susenky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
 (Kateřina Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Směsi pro výrobu bezlepkových sušenek s přídavkem vlákniny
 (Lucie Dvořáčková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x74dnd// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské chování na trhu se sušenkami a oplatky
 (Thu Trang Tran)

2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j7n8w1// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Vliv nízkých teplot sušení na kvalitu pohankových sušenek
 (Tomáš Zapletal)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//sff29o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Snižování odpadovosti na výrobní lince Oreo sušenek
 (Zuzana Teglová)

2017, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/121996 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty sušení na obsah fenolických látek v pohankových sušenkách
 (Kateřina Kozumplíková)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uxbqg3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické a nutriční vlastnosti sušenek připravených z různých druhů celozrnných mouk
 (Lucie Lamačová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//u1gvn5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Uplatnění různých druhů vlákniny do vypichovaných sušenek
 (Aneta Frydrychová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//setb16// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj a analýza sušenek s vysokým obsahem vlákniny
 (Kateřina Prokešová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o25xlj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Kategorizace prací v nové výrobní hale sušenek pro zajištění bezpečnosti
 (Pavel Szotkowski)

2016, Diplomová práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/114175 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnostní inženýrství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)