Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
susenkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sušenky s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky
(Aneta Frydrychová)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fnyvok// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj sušenek s přídavkem hmyzí moučky
(Kateřina Tichá)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sd1m69// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
(Václav Maťátko)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s9wk9t// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
(Lucie Lamačová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tw9vg9// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
(Kateřina Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma